RSS

Hverdagsliv

13 feb

Nå har vi bodd på Buganvillas i to døgn, og vi nyter det! Det er fint å få pakka ut av kofferten, vaska klær, og komme ordentlig i gang med undervisninga. Vi har 8 leiligheter og bor 6-7 personer i hver. På leilighetene har vi flotte rom, stue og kjøkken. Vi lager lunsj og kveldsmat selv på leilighetene. Frokosten inntas i restauranten på hotellet, og de sju minuttene man gjerne beregner til frokostinntak i Norge er nå utvida til en time. Må jo rekke å smake på så mye som mulig av innholdet på bugnende frukt- og kakefat! Vi skal ha en egen kokk som lager middag til oss i kirka der vi har undervisninga, men hun begynner ikke før på tirsdag, så fram til da spiser vi middag på restaurant.

Kirka Torre Fuerte ligger ti minutters gange fra hotellet. Her skal vi være med på møte hver søndag samt noen ungdomskvelder. Og så har vi som nevnt undervisninga her. Vi har begynt med timer i Johannes Åpenbaring og spansk i tillegg til at vi fortsetter med Høysangen. Særdeles bra!

Den første kvelden vi kom hit tok alle tidlig kveld etter ei lang natt på reise, men i går tok en gjeng turen til byen. Det er karneval her nå, og masse liv. Solfrid ble intervjua av boliviansk TV. Det kan ikke riktig redegjøres for hva hun ble spurt om, men hun svarte i alle fall ”Noruega” og ”Muy bien”, og vi håper og tror at hun gjorde en god figur. Øyvind ble forveksla med en eller annen kjendis, og Lars Olav fikk tilbud om prøvespilling for et lag etter at han joina en gjeng fotballspillere som tydeligvis holdt på med mer enn bare løkkefotball.

Ja, sånn går nu dagan…

 
3 kommentarer

Skrevet av den 13. februar 2010 i Uncategorized

 

3 Svar til “Hverdagsliv

 1. Anne Margrethe Norbye

  13. februar 2010 at 16:56

  Dere er så flinke å legge ut- fortsett med det! Rart å se bilder, spesielt av klasserommet- der var jo vi for ett år siden:) Her har vi vært på skitur i dag!

   
 2. Kjersti J. Nordpoll

  13. februar 2010 at 19:22

  Dette er veldig bra kull 09/10! Held de fram med slike hyppige og interessante publiseringar av innlegg, kjem de til å slå oss (08/09) galant!

  Nyt dagan! Ikkje bare lat dei gå!;p

   
 3. Maria

  14. februar 2010 at 21:26

  Solfrid: Jeg er stolt av deg, min kjære elev:)

   

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: