RSS

MONGOLIA: Første stopp

27 feb

Då var endeleg turen i gang. Dei siste dagane har me overnatt på Hotell Youngblom i Asker, og dei innfødde (Kristian og bror hans red. anm.) har vist oss dei store turistattraksjonane i Asker. Vi fikk både helse på den berømte (?) statuen ”Den fremmede” samt smake på Askers nasjonalrett; Nesbru kebab.

Vi fikk også bli med på en av de store lokale sportsaktivitetane; bowling. Kven som etter kvart stakk av med sigeren skal vere usagt, men ein kan trygt seie at dei innfødde brukte ein taktikk som på fagspråket visst nok skal heite utklassing…

Etter en lang og innhaldsrik dag på omvisning i Asker, kom vi tilbake til hotellet der mor Youngblom etter kvart kunne diska opp med den lekraste kylling-tacoen som tenkast kan.  Med hovuda fulle av inntrykk, og magane enda fullare av ein salig blanding av kylling, salat, dessert og framleis litt kebab, trakk vi oss tilbake til kjellarstova for å ta eit slag kokkeli-monke. Før me tilslutt seig trøyte under dyna og sovna momentant.

No sit me og tel ned timar til flyet skal letta og ta oss aust til asiatiske strøk. Me gleder oss, medan me håper og ber om at flyet ikkje må falle ned før me er framme i Beijing.

 
3 kommentarer

Skrevet av den 27. februar 2010 i Uncategorized

 

3 Svar til “MONGOLIA: Første stopp

 1. Kjersti

  27. februar 2010 at 23:16

  HAHA!! Godt de byggjer opp lagånda, Mongoliafolk! Takk for eit fornøyeleg innlegg! GOD TUR og Guds signing over månaden som ligg framfor dykk.

   
 2. Elisabeth

  28. februar 2010 at 03:31

  Go tur 🙂

   
 3. Nigga Joe

  2. januar 2017 at 19:13

  you crackas are duh whitest muduhfuckahs i eva seeee yo

   

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: