RSS

Brasiltur så langt!

03 feb

Vi har så vidt sett litt av Rio de Janerio. Alle er foreløpig friske og raske, og ingen lider av noen store smerter selv om det er mye farlig rød hud! Vi befinner oss nå på Ihla Grande, en øy to timer sør for Rio de Janeiro

Flyturen til Rio de Janeiro var lang for de fleste. Mye venting på forskjellige flyplasser hører med, men alle kom trygt fram. Noen var mer trøtt enn andre!
Flokken var glad da vi endelig var framme, og var spent på hva som ventet oss på Ihla Grande! Det var lett å bli fanget av det eksotiske landet som vi faktisk er i. Alle kan ha en viss forestilling om hvordan Brasil er, men det å få se og oppleve er helt unikt!

Ihla Grande, et paradis! Hvis du lukker øynene og ser for deg den mest eksotiske, vakreste, varmeste, flotteste, og fantastiske strand du kan tenke deg! Da skal du vite at det er akkurat der vi befinner oss. Lopez Mendes! I dag (2.februar) har vi vært på denne stranden. En liten båttur til andre siden av øyen, 20 minutters gange gjennom bambusjungel og vi var fremme. Blått hav med bølger som bruser innover sandstranden. Likbleike nordmenn var klare for å bli brente, og selv solkrem med faktor 50+ var ikke nok til å hindre at vi ankom hostellet med rød hud. På hostellet ventet det grillparty og bibeltime noe som toppet en fantastisk dag! Kylling, Biffkjøtt, pølser(bedre enn norske) og ikke minst cola til drikke!

Vi koser oss alle sammen, og det er blitt mye bading!. Vi kom hvit, ville bli brun, er blitt rød alle mann (og kvinner)! Vi prøver å avkjøle oss mest mulig, men det er ikke lett. Heldigvis(!) kom det en liten tordensky og regnbyge så de som ville kunne kjøle seg litt ned!

Med det kan vi si: På gjensyn
(grunnet dårlig internett, er det vanskelig å oppdatere hver dag)

Hilsen 40 blancos norvegas en Ihla Grande/Brasil!

K.S

 
Legg igjen en kommentar

Skrevet av den 3. februar 2011 i Uncategorized

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: