RSS

For en dag!

04 feb

3.feb

 Som Kristian rapporterte var gårsdagen var vannvittig bra. Men utrolig nok turen hittil toppet av dagens opplevelser!

Vi fikk en brutal start på dagen da mange av oss våknet opp til et sjokkerende speilbilde av oss selv. Knallrøde og opphovnede ansikter! For noen av oss var det så ille at vi måtte ty til yoghurt.

Utover dagen fikk vi flere overraskelser, men disse var positive. Vi rigget oss til i båten Golfo der mannskapet var klare til å gjøre sitt ytterste for å la oss få en fantastisk dag. Det lyktes de med.

Vi reiste til forskjellige småsteder i nærheten av Ilha Grande. Mange av oss hadde leid oss snorkel og svømmeføtter, og benyttet muligheten til å utforske dyrelivet under vann. I dag har vi opplevd natur så vakker at den ikke kan beskrives med ord. En mektig blanding av grønt og blått, som fikk sin egen sjarm med 40 røde vesener som duppet opp og ned i vannet. 

Da vi merket at magene var tomme hadde allerede osen av grillmat sivet rundt på båten en stund. Snart stod et fantastisk bord fylt av kjøtt, salat, grønnsaker og ris. Snart var alle mager fornøyde igjen. Vi fikk også smake av Brasils saftige frukter, først her får ananasen sin rette smak.

Det siste stoppestedet var den blå lagune. Her var vannet blåere enn blått. Her var vi så heldige å få se en svær krabbe og en skilpadde, i tillegg til en rekke eksotiske fisker.

Latteren og den livlige praten rundt meg forteller at stemningene fortsatt er på topp. Ingen lengter nok hjem til kalde Norge. Om en stund skal vi til den lokale kirken og ha bibeltime.

K.Fonn

 
2 kommentarer

Skrevet av den 4. februar 2011 i Uncategorized

 

2 Svar til “For en dag!

 1. Dag Erik

  4. februar 2011 at 15:49

  …og NN-teamet og jeg skal snart ha siste møte for denne gang på Nordborg. Frisk bris, holkeføre og blått lys over himmelen kan vel neppe måle seg med den blå lagune..:) Herlig å høre at dere har det bra!

   
 2. Øyvind Fonn

  8. februar 2011 at 00:09

  Takk for flott reiseskildring fra eksotiske strøk! Her manglet det ikke på «superlativene». Litt tammere mot slutten da det stod om et møte dere skulle på…… 🙂 Det blir spennende å høre om deres møte med misjon og kristenliv underveis. Måtte dere oppleve det som disipplene fikk erfare mens de var på vandring: Herren gikk i forveien for dem til Gallilea.
  Det trenger også dere, at Mesteren går foran og forbereder!

   

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: