RSS

Nytt fra Pål og Kristines univers

08 mar

Etter gårdsdagens langtekkelige og strevsomme reise inn i Argentina og etter en god natts søvn (hostell standard tatt i betraktning) våknet 40 lykkelige elever opp til Saltas friske morgenduft og den salige musikk fra byens rolige trafikk. Det var i dag en stor andel av elevene fikk en plutselig iver over seg etter å hoppe utfor en bru. Det var helt tilfeldig at Reiseleder-JT, visste om et sted i nærliggende omkrets der elevene kunne utøve sine lyster (vedrørende deres plutselige iver) og hoppe ut fra en bru, forutsetningene var imidlertid at de måtte ha en der tilegnet strikk bundet til bena. Uten større motstand fra flokken, ble det enighet om at dette var til det beste for flertallet.

Elevene blei deretter stuet inni ukjent antall varebiler og fraktet de 80 km til innsjøen der ugjerningene skulle foregå.  På veien fikk elevene kjenne på den virkelige betydning av begrepet «nærhet», da bilene var få og elevflokken stor. Det var derfor 40 svettedryppende ungdommer(eventuelt soknebarn) som ramlet ut av bilen da de ankom åstedet. Derfra ble de av elevene med den usunne lysten til å hoppe fra bruer umiddelbart fraktet til området hvor ansatte ved bru-selskapet(tilsløret under dekknavnet «Extreme games»), bandt de fast til tvangstrøye og lenker som tilsynelatende var grunnet presonlig sikkerhet(Men helt åpenbart egentlig handlet om deres(bru-selskapet) hemmelig agenda om å ta over verden). De av elevene som klarte å holde hodet kaldt og frastå lysten til å friste livets grenser, var heller vitne til det hele. Selfølgelig sørget de rettskafne (uten å sette oss selv i noe som helst slags fokus) for at bilder ble tatt:

 Etter vår strabasiøse utflukt til innsjøen der livene til så mange av elevene ble forandret, kom vi slitne og trette tilbake til Salta denne ettermiddagen. Ingen valgte å snakke om dagens begivenheter(hevdet å være av forlegenhet over hoppet som kun var 30 meter, men ikke la dere lure) eller se tilbake på det som hadde skjedd. En ting var alle likevel enige om; de var sultne. Og slik avsluttet dagen, med et bedre måltid(på MacDonalds og andre fastfood utleverere) og en avslappende kveld på hostellet.

Takk for oss og på gjensyn!

Dagens funfact: visste du at Thomas Samnøy la igjen alle underboksene sine på Buganvillas?

P.S. Vi ønsker ikke å bli holdt ansvarlig for synspunkt som differerer fra det som her er skrevet.

 
3 kommentarer

Skrevet av den 8. mars 2011 i Uncategorized

 

3 Svar til “Nytt fra Pål og Kristines univers

 1. Kjersti

  8. mars 2011 at 21:32

  Hehe… Eit interessant innblikk i dykkar univers. Eg stiller meg forøvrig på lag med «dei rettskafne». For den som set pris på EKTE naturopplevingar som IKKJE involverer livsfare, er ein tur med Telefericoen i Salta sterkt anbefalt:)

   
 2. Helmer

  9. mars 2011 at 10:43

  Ig bliver salig i blikket naar ig leser dette indlegg. Faar en indlevelse i spraaget og faar en livsfarlig maade aa sette livet til spil. Ig ær meget imponert. Staa paa videre soknebarn!

   
 3. Randi Kvalvik

  10. mars 2011 at 22:02

  Seriøst Karin ! Hoppa du å ???

   

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: