RSS

En opplevelsesrik dag i Cochabamba

17 mar

Klokken er 08.00 torsdagsmorgen, men det myldrer av liv på Hotel Colon i Cochabamba. 40 trøtte sjeler pakker til turens siste opplevelse, tur til Acacio. Men vi har også hatt noen flotte dager her, spesielt gårsdagen gav mange nye inntrykk.

Utsikt over Cochabamba fra kristusstatuen

Dagen var fullstappet med program, og halv ti stod en micro (liten buss) og ventet på oss. For å få plass til 40 elever og noen ledere, fylte vi opp i bredden, lengden og høyden. Første stopp på turen var Jesus Maestro, en skole med 900 elever fra barnehage- til videregående nivå. NLM var med å grunnlegge denne skolen i 2000, men etter hvert har de nasjonale overtatt mer og mer. Nå i 2011 har de nasjonale tatt over så å si alt. Det som er ganske unikt for denne skolen på landsbasis er at de har en egen spesialklasse for barn med spesielle behov.

Mange kjekke barn på Jesus Maestro

Besøk i en klasse / Kristoffer deler ut godteri

Vi ble godt mottatt av lærere og elever. Vi ble fordelt fire og fire og fikk være med i ulike skoleklasser. Vi skjønte vel heller lite av undervisningen, men det var nok spennende for elevene at vi var i timen deres. I friminuttet krydde de av nysgjerrige elever rundt oss. De ville gjerne bli tatt bilde av og ville gjerne snakke med oss. I skolens kirke lokale hadde vi møte med de eldste elevene. Det ble vist bilder og spilt musikk fra Norge, og da var det nok mang en nordmann som kjente på at det skal bli godt å komme tilbake til nordligere strøk. Senere sang fjellheimkoret og Jan Tore hadde andakt.

Dagen hadde allerede vært innholdsrik, men var langt fra over. Nå ventet besøk på barnehjem. Vi ble fordelt på tre ulike bygninger. Der fikk vi leke litt med barna og fikk også servert og stort og godt middagsmåltid. Ungene var svært begeistret over å få besøk av ”store unger” som ikke hadde noe imot å herje litt med dem.

Lek på barnehjemmet

Nå stod misjonærbesøk for tur. Det var kjempe koselig å få komme inn i hjemmene til familiene Eggebø og Bergane. Der fikk vi servert taco, endelig fikk vi spise trygg salat. Dette var mildt sagt et deilig måltid. Hele denne flotte dagen ble avsluttet med et norsk møte. For alle misjonærene og oss fra Fjellheim. Vi fikk bli bedre kjent med misjonærene gjennom intervjuer. Det var et godt møte hvor vi fikk være sammen om Guds ord. Vi sang mange gode sanger og fikk høre mange sterke vitnesbyrd.

Møte

En lang, flott og opplevelsesrik dag…

K.Fonn

 
2 kommentarer

Skrevet av den 17. mars 2011 i Uncategorized

 

2 Svar til “En opplevelsesrik dag i Cochabamba

 1. Heidi

  19. mars 2011 at 03:37

  Hei!
  Ser ut som dåkke har det flott! Kos dåkke den siste tida dåkke har igjen, så snakkes me snart på Fjellheim!
  Klem frå Heidi og resten av Fjellheimgjengen i Beijing 🙂

   
 2. Britt- Lene

  19. mars 2011 at 14:00

  ååå….SAVN!!!!!

   

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: