RSS

Hola amigos!

08 feb

Hei alle sammen!

Nå sitter vi på Hotel El Carmen i Cochabamba og ser tilbake på en ubeskrivelig fin uke i Brasil. Vi hadde noen fantastiske dager på Ilha Grande, ei stor øy utenfor Rio. Her nøt vi slække dager med båtturer, fine dager på stranden (blant annet Lopes Mendes som er en av verdens fineste strender, type nr.3) og til og med en aldri så liten fjelltur tvers over øya for de sprekeste. Den beste dagen var nok da vi var ute og snorklet på den grønne og blå lagune samtidig som vi ble disket opp med god grillmat og uendelige mengder med brus.

Men Ilha Grande-eventyret måtte ta slutt. Vi satte kursen østover, nærmere bestemt til Santa Cruz i Bolivia. Her bodde vi på et fem-stjerners hotell ved navn Buganvillas. Her hadde vi en fridag som ble tilbrakt på bassengkanten og en dag i sommerfuglparken. Det skal også sies at vi var på ungdomsmøte den ene kvelden. SAMTIDIG var det enkelte som hadde nok med å holde sengen og hadde et godt grep rundt doskålen. Bolivia-magen var et faktum. Så satte vi kursen mot Cochabamba, hvor vi er godt i gang med undervisning i både Amos’ bok og spansk. Vi har det bra. Hasta la vista!!!

Reklame
 
1 kommentar

Skrevet av den 8. februar 2013 i Uncategorized

 

Ett svar til “Hola amigos!

  1. Marit

    8. februar 2013 at 10:52

    Trivelig å lese! Ha et fint opphold videre! Her på Fjellheim har vi hatt ei meget fin kortkursuke. Vi gleder oss til de tre neste ukene.

     

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: