RSS

Nice dag på El Carmen

04 mar

Solen varmer i Cochambamba, det er søndag og stemingen er på topp. I skrivende stund er vi tilskuere på en spennende raquetakamp, med gitarspilling og god latter i bakgrunnen.

Dagen startet for noen allerede klokken 07.00 (les at det er søndag). Da var de mest ivrige raquetaspillerne godt i gang med dagens økt. For alle oss andre begynte dagen 09.00 med en god frokost, før vi tuslet videre på møte. Litt trist var det at det i dag var siste gang vi fikk være med på gudstjeneste i de ulike kirkene. Etterpå kom vi tilbake til El Carmen til en heidundrenes middag. Grillmester Santiago med flere hadde nemlig stelt i stand «churrasco» (grillet kjøtt), i tillegg til grillet ananas og maiskolber. Vi nøyt middagen ute i strålende sol. Dagen forsatte med bassengkos, mye bading og utallige kamper med raqueta (en squach-lignende sport som har blitt en ny hit blant de fleste). Noen av oss tok seg også tid til en liten bytur på den lokale isbaren.

Utpå ettermiddagen fikk vi også øye på en likbleik nordmann, som kom gående mot oss inn på hotellet. Etter 6 flyreiser med 3 forskjellige flyselskap, 36 timer på reisefot hvorav fire ble brukt til å sove, og 5 flymåltider, har nemlig Vidar Pettersen nå ankommet, klar for å undervise oss de siste ukene av oppholdet. Resten av denne deilige dagen vil vi bruke til et internt møte/delekveld.

IMG_8978 IMG_8987 IMG_8989 IMG_9007 IMG_9012 IMG_9030 IMG_9032 IMG_9059 IMG_9061

Reklame
 
Legg igjen en kommentar

Skrevet av den 4. mars 2013 i Uncategorized

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere liker dette: